• English
 • Nederlands
— ALL-IN CUISINE —

ALL-IN CUISINE: EEN WERELD GAAT VOOR JE OPEN!

Bij eten draait alles om proeven. En hoe meer er te proeven valt, hoe rijker de ervaring. Dat is het achterliggend principe van All-in Cuisine. Onbekommerd van proeverij naar proeverij gaan. Van Oriëntaals tot Italiaans, van Zeebanket tot Charcuterie, van Kaasplateau tot Chocoladefontein… Deze ultieme smaakbeleving ervaart u bij vandaag.

All-in Cuisine is eenvoudig: U betaalt niet voor het eten maar voor de tijdsduur van uw verblijf, vooraf betaalt u een vast bedrag voor het door u aangegeven arrangement. Onbeperkt genieten van 7 verschillende wereldkeukens inclusief dranken, koffie, thee en luxe huisgemaakte desserts. Zo heeft u al een All-in Cuisine 2 uur arrangement tegen een zeer aantrekkelijk tarief en een extra uur vanaf slechts €5,- per persoon! Voor aanvullende afspraken, zie de algemene voorwaarden.

Prijzen Amsterdam | Prijzen Utrecht

LET OP: per 1 januari nieuwe tarieven in Amsterdam en Utrecht

All in cuisine
— sterke dranken —
 

IETS STERKERS VOOR BIJ DE KOFFIE?

Bier & wijn zit inclusief bij uw arrangement. Voor iets sterkers of een cocktail kunt u bij de bar terecht voor aangename prijzen.

 
— VEELGESTELDE VRAGEN —

Veel gestelde vragen

Is het verplicht om te reserveren?
Reserveren is niet verplicht. Wij adviseren, om teleurstelling te voorkomen, dit wel te doen.
In verband met beschikbaarheid, kunnen wij u op deze manier een plaats garanderen.
> RESERVEREN

Ik heb een allergie/dieet, wat zijn de mogelijkheden?
Ook gasten met een gluten, koemelk, suikervrij of andere allergie/dieet kunnen heerlijk bij ons eten.
Geeft u alstublieft bij uw reservering en/of bij binnenkomst aan waar wij rekening mee moeten houden. De Chef-kok geeft u een rondleiding langs het buffet om te laten zien welke gerechten voor u geschikt zijn.

Hebben jullie cadeaubonnen/ accepteren jullie dinercheques?
Wij hebben alleen onze eigen Present Pas. Bij Vandaag kunt u een Present Pas kopen voor elk gewenst arrangement, een culinair cadeau! Op de pas staat het desbetreffende filiaal waar kunt u de pas kunt besteden.
Helaas accepteren wij geen diner cheques/ dinerbonnen/ VVV bonnen.
> PRESENT PAS

Kan ik ook een 1 uur arrangement reserveren?
U kunt bij Vandaag een arrangement kiezen vanaf 2 uur. Voor elk extra uur of deel hiervan zijn de kosten slechts vanaf €5,- per persoon.

Ons gezelschap wil een 3 uur arrangement en 1 persoon komt later/vertrekt eerder en wil een 2 uur arrangement, is dit mogelijk?
Het is niet mogelijk om verschillende arrangementen (2 uur en 3 uur) op 1 reservering te plaatsen.
I.v.m. de tijdsduur per tafel is het alleen mogelijk om 1 soort arrangement te nemen per reservering.
Een persoon kan wel later aansluiten bij het gezelschap indien er vooraf voor deze persoon al betaalt is voor het gekozen arrangement van het gezelschap.

Wij komen met een groep, kunnen wij met z’n allen bij elkaar zitten en is er een mogelijkheid voor groepskorting?
Vandaag is geschikt voor grote groepen. Indien u tijdig reserveert is er voldoende plek voor grote groepen om gezellig bij elkaar te zitten.
Alle kortingen zijn al in de entreeprijs gecalculeerd, zo kunnen wij de prijs voor iedereen vriendelijk houden. Vandaag geeft geen groepskorting.

Ik ben op 29 februari jarig. Heb ik dan ook recht op een korting of een gratis arrangement? 
Bent u jarig op 29 februari? Dan mag u uw verjaardag op 1 maart vieren bij Vandaag. Bekijk de jarigen voorwaarden hieronder onder het kopje ‘Ik ben jarig, mag ik gratis komen eten?’.

Ik ben vandaag jarig, maar ik ga dit op een andere dag bij jullie vieren, kan ik dan ook gratis eten? 
Iedereen die jarig is en in een gezelschap komt van minimaal drie betalende gasten trakteren wij met veel genoegen op een kosteloos All-in Cuisine arrangement naar keuze. Dit is alléén geldig voor de jarige persoon op de desbetreffende dag zelf én alleen op vooraf vertoon van geldig legitimatiebewijs. Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk.
> JARIGE

Ik ben jarig, mag ik gratis komen eten? 
Wij trakteren jarigen op een gratis arrangement, mits de jarige in gezelschap is van minimaal 3 betalende gasten. Komt de jarige met een kleiner gezelschap, dan ontvangt de jarige alsnog een mooie korting. Jarige kids t/m 11; altijd gratis.

0 betalende gasten + 1 jarige; jarige krijgt 25% korting op zijn/haar arrangement.
1 betalende gast + 1 jarige; jarige krijgt 50% korting op zijn/haar arrangement.
2 betalende gasten + 1 jarige; jarige krijgt 75% korting op zijn/haar arrangement.
3 betalende gasten + 1 jarige; jarige krijgt 100% korting op zijn/haar arrangement.  

Alleen op vertoon van geldig id-bewijs vooraf. Achteraf, na het arrangement kunnen wij geen restitutie verlenen.

Ik heb gisteren voor 4 personen afgerekend terwijl er 1 jarige bij zat maar deze had geen legitimatie mee. Mogen wij daarom het bedrag dat we hebben betaald voor de jarige terug vorderen?
De korting is uitsluitend geldig vooraf bij entree. Op vertoon van legitimatie. Achteraf kunnen wij geen restitutie verlenen. Helaas is het voor ons niet  controleerbaar nadat u ons heeft verlaten. Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk.

Wij zijn uitgegeten, kunnen wij langer natafelen?
U betaalt bij ons niet voor het geen u eet of drinkt maar voor de tijdsduur van uw verblijf.
Indien de tafel, na uw gereserveerde tijd, nog beschikbaar is kunt u bij de receptie uw arrangement verlengen tegen een zeer vriendelijk tarief. Namelijk €5,- per persoon voor elke extra uur of een deel hiervan.

Is het vlees bij jullie Halal?
Restaurant Vandaag is geen Halal restaurant, wel levert onze kipleverancier Halal kip (ook de kipnuggets op het kinderbuffet zijn Halal). In de toekomst kan het assortiment wel of niet “Halal kip” variëren.
Het is niet mogelijk om alle producten op verschillende grillen, pannen en platen, en met verschillende bladen, tangen, messen en vorken te bereiden. Graag hiervoor uw begrip.

Is restaurant Vandaag ook leuk voor kinderen?
Vandaag is zeer geschikt voor kinderen. Zo is er een speciaal op maat gemaakt kinderbuffet, kan er onder begeleiding koekjes worden gebakken en is er een super leuke kidscorner aanwezig.
> KIDS CORNER

Waar kan ik parkeren?
Utrecht: Op het Foodspot terrein en bij de Haarijnseplas kunt u gratis parkeren.

Amsterdam: Er bevindt zich een parkeerkelder in het pand waar Vandaag gevestigd is, genaamd Flowparking. De ingang zit achter het gebouw. Kosten hiervan zijn €2,- voor het eerste uur en daarna €3,- per uur.

Hoe kom ik bij jullie per openbaar vervoer?
> CONTACT UTRECHT
> CONTACT AMSTERDAM

Kan ik bij jullie op rekening dineren?
Bedrijven en instellingen met een inschrijving bij het KvK kunnen bij ons op rekening dineren.
Hiervoor rekenen wij €10,- administratiekosten en hanteren wij de volgende voorwaarden:

 • Geldig legitimatiebewijs + bijbehorend visitekaartje
 • Getekende betalingsvoorwaarde (deze krijgt u bij binnenkomst overhandigd
 • Getekende Kassabon

Ik heb een maagband operatie gehad, ik kan dus alleen kleine hoeveelheden eten, mag ik het arrangement voor een gereduceerd tarief?
U betaalt bij Vandaag voor de tijdsduur van uw verblijf, ongeacht hetgeen u eet of drinkt. Wij kunnen hier geen uitzonderingen op maken.

Er waren genoeg lege plaatsen, waarom kreeg ik te horen dat er geen plaats was?
Soms staat een tafel wel een uur of langer leeg, dit komt omdat veel gasten reserveren bij Vandaag.
Zodoende kunnen we deze tafel niet vergeven aan andere gasten.

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?
Vandaag heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.
Het is te allen tijde ons streven, gasten van onze gastvrijheid en kwaliteit te voorzien.
Indien u een melding heeft voor ons vernemen wij dit graag per mail voor Amsterdam via amsterdam@restaurantvandaag.nl en voor Utrecht via utrecht@restaurantvandaag.nl.
Uw ervaring is zeer waardevol voor ons zodoende kunnen wij onze formule blijven verbeteren.

Het reglement tijdens All-in Cuisine

 • Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniformer Voorwaarden Horeca (UVH). Wilt u wijzigingen in het aantal personen alstublieft minimaal 24uur van tevoren doorgeven, zo hoeven wij overige gasten niet onnodig teleur te stellen. Bij minder dan 24uur voor het gereserveerde tijdstip zijn wij genoodzaakt 50% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.
  De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Bekijk hier de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederlands.
 • Wij trachten aan ieders voorkeur met betrekking tot de “tafelkeuze” te voldoen, helaas is dit niet altijd mogelijk. Graag hiervoor uw begrip.
 • Verhinderd? I.v.m. de tafelplanning zijn wij genoodzaakt, 30 minuten na uw gereserveerde ontvangsttijd, uw tafel te vergeven aan andere gasten.
 • Wij adviseren u met compleet gezelschap het arrangement te starten. Grote groepen kunnen verzamelen in:
  -Utrecht:op de begane grond, in de grote hal van “The Foodspot”.
  -Amsterdam: in de ontvangst lounge rechts bij de bar.
 • Grote tassen zijn in het restaurant niet toegestaan, hiervoor hebben wij speciale kluisjes.
 • (Huis)dieren zoals honden zijn niet toegestaan.
 • U betaalt vooraf een entreetarief, van minimaal 2uur, voor het door u aangegeven All-in Cuisine arrangement. Uw arrangement start na betaling bij de receptie.
 • Om de wachtrijen bij de ontvangstreceptie te beperken, kunnen wij slechts één rekening per reservering/tafel accepteren. Per persoon apart betalen is niet mogelijk.
 • Restaurant Vandaag heeft voor elk filiaal een eigen Presentpas, Wij accepteren geen dinerbonnen of VVVcheques. Wij zijn niet aangesloten bij een creditcardmaatschappij, wel kunt u bij ons pinnen.
 • Proostpassen en Presentpassen kunnen alleen besteed worden bij het desbetreffende filiaal dat op de pas vermeld staat.
 • Uw ticket wordt aan een tafelhouder geplaatst, zodat wij weten dat u ons nog niet heeft verlaten, als u van uw tafel bent. Mocht u liever niet uw ticket op tafel willen, geeft u dit alstublieft aan bij de receptie. Bij vertrek kunt u met uw ticket bij de receptie uitchecken.
 • De “Kidscorner” is een service die uitsluitend bedoeld is voor gasten van Restaurant Vandaag. Ouders zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen kinderen, ook in de Kidscorner.
 • Om de prijs-kwaliteitverhouding vriendelijk te houden, behouden wij het recht verspilling van eten en drinken in rekening te brengen(bijvoorbeeld € 3,- per item).
 • Het is niet toegestaan bij vertrek eten en drinken (zoals pakjes- en flesjes drinken) mee te nemen van “Restaurant Vandaag”.
 • Bij misbruik van alcohol behouden wij het recht tot beëindiging van het arrangement en wordt verzocht onze locatie te verlaten.
 • Restaurant Vandaag maakt gebruik van beeldregistratie, deze beelden kunnen verstrekt worden aan politie en justitie.
 • De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of zoekraken van kledingstukken e.d.

 

 

 

 

 • Facebook
 • Twitter
 • Reserveren