Slide background

WACHT NIET TOT MORGEN MET WAT U BIJ VANDAAG®PROEVEN KUNT!

We verheugen ons u hartelijk te mogen verwelkomen! U staat op het punt om met vrienden, naasten of collega’s een reis door onze wereldkeuken te maken. Binnen de door u gekozen arrangementsduur van uw reis bepaalt u wat u proeft. Tropisch, Mediterraans, Aziatisch of gewoon lekker Frans: u bepaalt de route. Welkom bij Vandaag®!

VANDAAG JARIG? DINEER DAN GRATIS!

Ben je jarig op de dag van je bezoek aan ons? Dan dineer je gratis! Vergeet alleen niet VOORAF een geldig legitimatiebewijs te tonen.

— KIDS CORNER —
Vandaag Kidscorner

KIDS VAN VANDAAG®: SUPER ORIGINEEL FEESTJE!

Kids verdienen bij Vandaag een speciale plek. Zo hebben wij een speciale Kidscorner mét ballenbak en toezicht! Een verlaagd kinderbuffet met lekkernijen en een kinderkeuken waar kids zelf koekjes mogen bakken met de kookjuf. En de gebakken koekjes? Die mogen mee naar huis om uit te delen!

Kids tot en met 3 jaar zijn altijd gratis. Ben je tussen de 4 t/m 11 jaar, is entreetarief al vanaf 12.50 tijdens de brunch en tijdens het diner vanaf 15.-.

 

— PRESENTPAS —

DE PRESENTPAS®: WIE LAAT JIJ GENIETEN?!

Het is zomer, misschien wel de mooiste tijd van het jaar. Heerlijke dagen buiten en ‘s avonds lekker eten. Goede gedachte? Regel het Vandaag®!

Kom dineren bij een van onze vestigingen of geef een diner cadeau! Met één minuutje ben je verzekerd van een avond vol met fantastische spijzen. Of bezorg iemand een fijne avond met onze Presentpas: een tegoedkaart, voorzien van tegoed naar eigen wens. Onbeperkt inzetbaar verkrijgbaar op de desbetreffende locatie.

Vandaag Present Pas
— ZONDAGSBRUNCH —

ZET JEZELF IN HET ZONNETJE MET DE ZONDAGSBRUNCH.

Een heerlijke zondag start met een uitgebreide brunch. En die hebben we voor u! In Amsterdam bieden we een uitgebreide brunch om eens rustig bij te praten, om jezelf en anderen te trakteren, of om nog eens terug te zien naar een geslaagd deel van het weekend.

Zie de tijden en prijzen!

  • Facebook
  • Twitter
  • Reserveren