Slide background

WACHT NIET TOT MORGEN MET WAT U BIJ VANDAAG® PROEVEN KUNT!

We verheugen ons u hartelijk te mogen verwelkomen! U staat op het punt om met vrienden, naasten of collega’s een reis door onze wereldkeuken te maken. Binnen de door u gekozen arrangementsduur van uw reis bepaalt u wat u proeft. Tropisch, puur Mediterraans, kruidig Aziatisch of klassiek Frans: u bepaalt de route. Welkom bij Vandaag®!

 

VANDAAG JARIG? DINEER DAN GRATIS!

Ben je jarig op de dag van je bezoek aan ons? Dan dineer je gratis! Vergeet alleen niet VOORAF een geldig legitimatiebewijs te tonen.

 

*KOM MET JE (GROOT)OUDERS DINEREN BIJ VANDAAG

De gehele maand oktober zijn 65+ 1/2 prijs, alleen o.v.v. geldig legitimatie bewijs. Deze korting kan alleen voorafgaand aan uw ­arrangement bij de kassa toegepast worden, achteraf is dit niet meer ­mogelijk) niet icm early-bird tarief, zondagsbrunch, speciale dagen en/of andere aanbiedingen/acties.

Vandaag_reserveringsknop
img
— KIDS CORNER —
Vandaag Kidscorner

KIDS VAN VANDAAG®: SUPER ORIGINEEL FEESTJE!

Kids verdienen bij Vandaag een speciale plek. Zo hebben wij een speciale Kidscorner mét ballenbak en toezicht! Een verlaagd kinderbuffet met lekkernijen en een kinderkeuken waar kids zelf koekjes mogen bakken met de kookjuf. En de gebakken koekjes? Die mogen mee naar huis om uit te delen!

Kids tot en met 3 jaar zijn altijd gratis. Ben je tussen de 4 t/m 11 jaar, is entreetarief al vanaf 12.50 tijdens de brunch en tijdens het diner vanaf 15.-.

 

— PRESENTPAS —

DE GIFTCARD:
HÉT CULINAIRE CADEAU

Ideaal voor een jubileumfeest, verjaardagen, voor in
het kerstpakket of gewoon om iemand te verrassen.
Een cadeau vinden voor iemand is niet altijd eenvoudig,
maar… met een giftcard van restaurant Vandaag zit je
altijd goed!

De giftcard is een tegoedkaart, op te waarderen met
elk bedrag naar wens. Verkrijgbaar en te gebruiken op dezelfde locatie.

Vandaag Present Pas
— ZONDAGSBRUNCH —

ZET JEZELF IN HET ZONNETJE MET DE ZONDAGSBRUNCH.

Een heerlijke zondag start met een uitgebreide brunch. En die hebben wij! In Amsterdam bieden we een uitgebreide brunch om eens rustig bij te praten, om jezelf en anderen te trakteren, of om nog eens terug te kijken naar een geslaagd deel van het weekend.

Zie de tijden en prijzen!

  • Facebook
  • Twitter
  • Reserveren