• English
  • Nederlands

Over ons

Bij ons voelt u zich op vakantie in het buitenland.
Sta je op een marktplein met veel mensen van diverse nationaliteiten om je heen.
Proef, ruik en beleef hier gerechten uit de hele wereld.
Voel de wok vlammen gloeien in je gezicht.
Hoor de vissen sissen op de plancha.
Zie de rook wolken uit de bbq.
Volg hoe de sushi wordt gerold.
En vergeet niet te genieten van onze heerlijke memorabele desserts.

Alles is met liefde en passie huisgemaakt, uiteraard vers van vandaag.

Yesterday was history, tomorrow a mystery, but today…
                   Today is a gift, that’s why it is called the present

Vandaag

 

— JIM XU —

Jim Xu, directeur, oprichter Vandaag:

Mijn vrouw Michelle en ik hebben 2 dingen gemeen daar waar ons hart sneller van gaat kloppen: we houden beide van reizen en van veel én lekker eten. We zijn bevoorrecht dat we veel van de wereld hebben kunnen zien en zo ook mogen beleven.

Jaren geleden waren Michelle en ik ergens in Azië. Wij logeerden daar in een international 5 sterren hotel, daar binnen was ook een restaurant met een open keuken buffet. Toen ik daar binnen kwam kreeg ik kippenvel, opgewonden van al die prachtig heerlijk uitgestalde gerechten. Ik voelde me als een kind dat voor het eerst in zijn leven in een snoep winkel kwam…….
En DIE vakantie , DAT opgewonden gevoel* bleef bij ons hangen.

In 2007 kregen wij een locatie aangeboden, toen wisten wij gelijk wat we wilden! Iedereen mijn “snoepwinkel gevoel” geven.
We wilden een bijzonder restaurant opzetten, een plaats van deze tijd.
Professionaliteit, gastvrijheid en kwaliteit dat voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn.
Met smaakvol, vers, veelzijdig, puur eten.We wilden een internationale plek creëren, multicultureel: gerechten, personeel, gasten en de sfeer. Waar kinderen speciale aandacht verdienen.

We hebben koks uit verschillende landen uitgenodigd en ze een kookeiland gegeven, waarachter zij gerechten uit eigen land bereiden.

Op een dag zei Michelle tegen mij: “laten wij het Vandaag noemen” en zo is Restaurant Vandaag geboren……

En echt, het is ECHT elke dag feest!

Ik verheug me u hartelijk te mogen verwelkomen bij Vandaag.

 Met gastvrije groet,

Jim Xu

 

— PAUL VERHEUL —

Paul Verheul, executive chef restaurant Vandaag

Paul Verheul begon zijn carrière in Michelin ster restaurant Auberge de Hoefslag, waar hij werkte met meester kok Andre van Doorn. Hier heeft Paul zijn creativiteit ontdekt, gedurende periode in de Hoefslag is Paul Verheul culinair getraind in verschillende facetten zoals patisserie “suikertrek”, en F&B management.

Na 4jaar modern/klassiek gekookt te hebben verliet hij Nederland voor het warme Curaçao, hij werd chef instructor in The Princess Beach Resort. Eenmaal terug in Nederland bleef Paul Verheul in de Luxe Hotel Branche, Hij ging aan de slag bij de Arendshoeve, hier ontwikkelde hij zijn Italiaanse kookstijl. In 2001 werd Paul uitgenodigd voor een uitdagende rol als Chef internationale keuken in het Steinberger Kurhaus in Scheveningen.  Na 9 jaar ervaring in het Kurhaus, was hij toe aan een nieuwe uitdaging: Vandaag. Vanaf dag 1 laat Chef Paul Verheul en zijn  brigade u de kunsten van zijn koken laten zien in Restaurant Vandaag.

Paul Verheul bbq

Paul Verheul: 

“Chef zijn is niet alleen voor Vandaag maar het is “a way of Life”. Altijd en overal draait het maar om een ding: genieten van al het moois dat de gastronomische wereld te bieden heeft en dit over te brengen op mijn brigade in de keuken. Voor gasten van de dag als Vandaag. Dit betekent dat ik mij laat inspireren door het seizoen en de aanvoer van de dag.    Ik heb de afgelopen 23 jaar ervaring opgedaan in de Hoefslag te Bosch en Duin, op Curaçao, in het Kurhaus te Scheveningen, in Zuid-Amerika en in Australië. Biologische olijfolies op de markt in Toscane, allerlei schelpjes aan de Cote d’Azur, prachtig rundvlees van de Parisja in Uruguay. Levende vissen gefileerd en verkocht in de straten van Hongkong en een zelf gevangen dorade op de barbecue als ik met mijn gezin op vakantie ben. Dit alles heeft een bijdrage geleverd aan mijn klassiek Franse stijl van koken met een moderne inslag, geïnspireerd op diverse internationale keukens. Samen met mijn keuken brigade zorg ik dat u de smaak en emotie van internationale gerechten in een buffet beleving ervaart.”

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Reserveren