• English
  • Nederlands

— UTRECHT – WERKEN BIJ VANDAAG —

WERKEN BIJ VANDAAG® UTRECHT


BASISKOK EN/OF ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Restaurant Vandaag Utrecht is per direct op zoek naar een energieke kok, die met zijn/haar enthousiasme & creativiteit ons team kan versterken!

Werkzaamheden

  • Wassen, snijden, (voor)koken van dagverse producten
  • Bereiden van gerechten volgens recepturen of aanwijzingen van de Chef-kok
  • Uitvoeren van tussentijdse kwaliteitscontroles (gaarheid, kleur, smaak etc.)
  • Presenteren van de gerechten
  • Toelichten van gerechten direct aan de gast
  • Schoonmaken van de werkomgeving en keukenapparatuur
  • Assisteren bij het ontvangen en opslaan van de geleverde bestellingen

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van het diploma MBO Basiskok niveau 2 of Zelfstandig werkend kok niveau 3
  • Je bent communicatief vaardig en vind je het leuk onze gasten te vertellen over de gerechten
  • Je bent bereid om keihard te werken en soms tijd te maken voor een geintje
  • Je bent geïnteresseerd in nieuwe technieken en heb je de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Je bent minimaal 3 dagen per week flexibel inzetbaar
  • Je bent in bezit van HACCP is een duidelijke pré!

Spreekt dit profiel je aan? Dan zoeken wij jou!

Onze keukenbrigade haalt dagelijks het beste uit henzelf en de dagverse producten. We bieden 7 wereldkeukens aan op de verschillende Live Cooking eilanden. Een dag uit het leven van een Vandaag-kok is dus alles behalve saai!
Wil jij deel uitmaken van een jong, veelzijdig en gemotiveerd team?
Solliciteer dan gelijk door een korte motivatie met je CV als bijlage te mailen naar HR manager Iza Nijkamp (iza@restaurantvandaag.nl).


 

Restaurant Vandaag zoekt dé Chefkok!

Onze keukenbrigade haalt dagelijks het beste uit henzelf en de dagverse producten. We bieden 7 wereldkeukens aan op de verschillende Live Cooking eilanden. Een dag uit het leven van een Vandaag-kok is dus alles behalve saai!

Wil jij als meewerkend voorman/vrouw leiding geven aan dit energieke en enthousiaste team?

Wij vinden het belangrijk dat de Chef ruimte krijgt om een eigen draai te geven aan de functie, een aantal richtlijnen hebben we natuurlijk wel.

De chef is o.a. verantwoordelijk voor:

Inkoop & voorraadbeheer

Als chefkok volg je de trends en ontwikkeling op het gebied van food en kooktechnieken.
Jouw communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht pas je o.a. toe in de contacten met leveranciers.

Personeel
Je geeft leiding aan een brigade van ca. 15 enthousiaste koks en leerlingen. Het zit in jouw natuur om de mensen om je heen te laten ontwikkelen en te begeleiden.
Het maken van het rooster, bijhouden van vrije dagen etc in ons personeelssysteem, het voeren van functionerings-, beoordelings- en sollicitatiegesprekken valt ook onder jouw taakgebied.

(Voor)bereiding van gerechten
Je bewaakt het culinaire niveau van Vandaag, speelt in op de seizoenen in het buffetassortiment en controleert/stuurt bij in het vervaardig proces.
Koken is jouw passie; door voorbeeld te geven neem je je team mee in je enthousiasme.
En juist die passie is verschil tussen een “OK” gerecht en een fantastisch gerecht.

Om je alvast een klein beetje kennis te laten maken met ons team, zie hieronder het filmpje van Alex. We zoeken namelijk ook nog een kok ter versterking van het team!

https://youtu.be/lha3PMD5giY

Gezien je meer tijd besteed op je werk dan thuis, vinden wij het super belangrijk dat iedereen in de Vandaagfamily met plezier naar het werk gaat. We werken hard, maar we lachen ook hard! Elke maand borrelen we met bediening, spoel- en keukenteam. Hoezo 3 afdelingen? 1 groot TEAM!
Pas dan wel even op waar je je auto parkeert, er wordt nog wel eens een ingepakt met slagersfolie ;)
Ben jij de chef die wij zoeken? Heb je ca. 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en houd jij een flinke uitdaging? Solliciteer door je  CV te mailen naar iza@restaurantvandaag.nl

 


 

Vandaag® is altijd geïnteresseerd in goede en enthousiaste krachten.
Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als versterking van ons team,
laat het ons dan weten! Vul onderstaande vragenlijst in en we nemen zo snel
mogelijk contact met je op.

Voornaam:

Achternaam:

Geboortedatum:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Je email:

Telefoonnummer:

Huidige bezigheden:

Beschikbaar per:

Wanneer kan je werken?
 Week Weekend Vakantie periodes

Werkervaring:

Met welke kwaliteiten denk jij ons team te kunnen versterken?

Vergeet niet een foto mee te sturen.


 

  • Facebook
  • Twitter
  • Reserveren